Over ons

Missie

De Wilde Betonboringen wil een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare partner zijn. Langdurige relaties met opdrachtgevers, onderaannemers en medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven in de uitvoering naar hoogwaardige producten, waarin veiligheid en kwaliteit naast aandacht voor milieu en de leefomgeving voorop staan.

Onze speerpunten zijn:
- Het ontzorgen van onze klanten (of: daadwerkelijk meedenken met onze opdrachtgever)
- Nakomen van afspraken
- Reactiesnelheid
- Vakbekwaamheid

Visie 

Uitgangspunt in de realisatie van ons beleid is onze klantgerichtheid. Door goede communicatie met en openheid naar de opdrachtgever zijn wij in staat om het bouwproces zo transparant mogelijk te maken. Daadwerkelijk meedenken met de klant; zeer specifieke vakkennis; precisie en focus op kwaliteit vormen het fundament van De Wilde Betonboringen. We gaan daarin verder dan staat voorgeschreven!

Door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring op de verschillende vakgebieden spelen we in op kansen in de markt en kunnen we verschillende opdrachtgevers nog beter bedienen. Vanuit ons centraal gelegen hoofdkantoor in Vianen zijn wij in staat om al onze projecten efficiënt te beheren. Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt daarbij een belangrijke rol. Aandacht voor het milieu, voor onze mensen en onze klanten is voor ons een vanzelfsprekendheid!.

Graag willen wij ook met u meedenken om kwalitatief hoogwaardig, veilig en duurzaam aan het werk te gaan.

Het spoorbouwbedrijf voor precisiewerk

Ons zusterbedrijf De Wilde Spoorwegbouw is dé specialist in Nederland op het gebied van precisie-spoorbouw op bruggen, in tunnels en op viaducten. Dat is altijd maatwerk. We voeren onze werkzaamheden uit met vakmanschap, deskundigheid en professionaliteit. Handmatig óf met slimme machines, die we grotendeels zelf ontwerpen en bouwen.

 

Werkvoorbereiding en uitvoering

Wordt ons de opdracht gegund, dan gaan we direct aan de slag. Onze werkvoorbereiders plannen tijdig de buitendienststellingen, bestellen de materialen en reserveren de gereedschappen. Daarnaast verzorgen zij alle benodigde kwaliteitsplannen en planningen. We nemen de opdrachtgever in een zo vroeg mogelijk stadium al het werk uit handen. Tijdens de uitvoering blijven we open en eerlijk communiceren. Onze uitvoerders hebben oog voor precisie, planning, kwaliteit en veiligheid. Dit voor een vloeiend proces en een hoge kwaliteit van het eindresultaat. 

Vragen / interesse
Neem contact op
+31(0) 348 470 146
Mail ons